Abstinens

Det sägs att de första tre dagarna efter att man slutat röka är de värsta. Den fysiska abstinensen är nu som svårast för att sedan stegvis ge med sig.

Hur abstinensförloppet angående uteklättring ser ut verkar inte vara vetenskapligt dokumenterat, en sak som är säker är iallafall att det suger rätt bra i klättertarmen just nu. Efter lördagens mycket trevliga klätterdag vädret till trots har nu optimistmätaren gjort sin högsta notering sedan mätningarna inleddes. SMHI:s prognos lovar snöblandat regn under tisdag förmiddag.

Vår prognos lovar att Daniels överhäng kommer vara torr hela vägen till en troligtvis kittlande urtoppning. Kittlande i det här fallet innebär givetvis snorhal. Beräknad klätterstart imorgon eftermiddag. Förhoppningsvis blir det en sväng till Focksta också om vädret/ljuset tillåter.
Morgondagens tick
När det gäller den populärkulturella fronten så är min bevakning just nu lite skral. Men eftersom den vanliga informationskedjan är Henrik Arvidsson-> Dn -> Klätterbilder kan jag tipsa om duon Rubies som lättast beskrivs som en sämre variant av Feist. Men om du lyssnat sönder din Feistplatta så duger Rubies som substitut.
Sämre än Feist, men bra ändå

3 svar på ”Abstinens”

  1. Det går inte att lyssna sönder sina Feistplattor! Mvh Feist-fan

  2. Fast Feist är ju med på plattan – DET kunde du ha berättat.

    Hero är ju en framtida partyklassiker, framförd av allas vår transa Perelli *ehum*

Kommentarer är stängda.