Älska den, plåga den

Rubriken var mottot i en crescentreklam som rullade för några år sedan. Tillverkaren ville poängtera det faktum att cykeln var tillräckligt stryktåligt byggd för att klara sådana typiska cyklistsysselsättningar som rails, fyrametersdrops och att slänga cyllen framför tåget. Givetvis utfördes allt av en leende man klädd från topp till tå i Novemberkåsangegga.

Ursäkta du har något på läppen! Bild stulen från Flickr

Jag lämnade in min kamera på service häromdagen, kvinnan bakom disken vred ett varv på den och konstaterade kallt: ”Den här ser ut att ha varit med om en del, så här ser inte mina kameror ut förrän efter fem-tio år”. Jag har haft min i ett och ett halvt. Jag blev lite sugen på att berätta om fransmannen i Albarracin som på fullt allvar måste använt kritpåsen som kameraväska.

Iallafall så innebär det här ju att det kommer stå still på bildfronten tillsvidare. Tur då att man åkt på övertid i helgen.

Mest underhållande bloggen just nu är Sendit, det här är det bästa jag läst av någon inom klättringsvärlden. Det är väldigt kul att se vilken fin bredd det börjar bli på svenska klättringsbloggar och man kan konstatera att det finns en hel del med skrivartalang som inte vill/ids skriva artiklar för Bergsport. Inom ett halvår kommer jag nog ha slutat helt med att läsa klättertidningar.

Ett svar på ”Älska den, plåga den”

Kommentarer är stängda.