Att komma hem skall vara en schlager

”Det är det, det suger” som Rocky skulle säga. Tillbaka i människobyn efter tre heldagars klättring i Kjuge. Lite sentimentalt är det att en gammal fin Klätterbildertradition gick i graven i och med det faktum att vi hade bra väder alla dagarna även om boulderräven i mig tyckte det var lite väl soligt under lördagen.

Johan på Nä men jeppe 6a+

Prestationsmässigt så harvade vi mest runt bland sexorna istället för ihärdigt projekterande som var tanken från början. Kul att känna på många problem och nyttigt att släppa gradhetsen ett tag, dvs en omskrivning för ”jag är klen och graderna är inte softa”. Skönt att notera dock hur man förnedrade problem som man stångat sig blodig mot tidigare besök.

Helgens skitproblem var Anticimex 6b som tog mig ungefär 100 försök. Helgens pärla var helt klart Ferdinand 7a+ som dock stod emot min något intensiva uppvaktning, aldrig förr har jag kört tre besök på samma problem under en dag. Helgen tröstpris blev Yoda 7a som är beryktat soft om man är liten och vig, givetvis instämmer Klätterbilder i nedgraderingskören, även om problemet i princip kostade mig ett pekfinger i en tung avlåsning som jag precis orkade hålla. Det är tufft att nedgradera. Helgens mest överskattade problem: Babar 7a, första moven är underbara men vem vill egentligen smeta runt i knopphavet på en slabb? Vill jag ha slabb åker jag till Hönö och nej, jag är inte bitter.

Oh det är så slabb

På det hela taget en bra helg och förhoppningsvis ett snart återbesök.

Gottis

Här finns lite mer bilder.