Den stora vita valen

En fråga om balans. Problemet börjar kännas lite som min Moby dick. Men jag kommer dit.


Lördag. Strålande solsken och knappa tio plusgrader. Mötte upp i Focksta med Johan som kom gåendes från Slavskeppet efter en stunds kamp med betademonen. Dagens första gemensamma stopp blev Split personality för en något stressig session innan Johan skulle skynda vidare till jobbet. Betaminnesluckor och högt tempo utmärkte klättrandet och vi fick båda se oss blåsta på konfekten.
Mera krita!
På väg till EFOB stötte jag på Anders som jobbade på ett projekt på Idol-blocket.”Inte direkt en ultraklassiker” var väl en ganska talande beskrivning men det visade sig ganska skoj och rejält hårt. Starten är en hyffsat bra crimp som man svingar från till en minst sagt obekväm tvåfingerscrimp. Sen finns det en bra kant. Hur man tar sig dit är i nuläget något oklart.
Swing it!
Efter projektarbetet blev det en sväng på Fräschorama, jag gjorde ståstarten (6a?) och Anders provade assis (7b). Nu var det äntligen dags för En fråga om balans. Hur det gick? Tja… jag hade väl två-tre försök innan ena pekfingret började blöda ymnigt… låter som en dålig bortförklaring och det är det. Lyckades dock länka hela problemet till näst sista catchen ett par gånger vilket kändes skönt. Lite framsteg men ingen framgång. Anders tickade utan några större problem. Därefter blev det tröstprisjakt och Boy in a box 7b var första kandidaten. Lite alternerande av betan och fem smala vänsterfingrar senare låg graden runt 6c. Skönt att få toppa ur iallafall. Skönt väder, skön dag och nästa gång… nästa gång skall den sitta.
EFOB 7b
Några bilder till hittar ni här.

3 svar på ”Den stora vita valen”

  1. Haha… och jag som la upp den väldigt ungdomliga enhandscatchen, väldigt Sharmaesqe.

    Vi kommer nog sticka ute en sväng torsdag eftermiddag, ser ut att bli uppehåll.

  2. Då tar kanske jag också mig ut. Snön ligger dock forfarande djup här…

    Jag har alltid hävdat att jag kört en -fot-taget-sharma-stil långt innan han blev populär. Kankse tog han efter mig i Hueco -97?

Kommentarer är stängda.