Detta är ett inlägg

Just nu verkar det råda lite stiltje i klätterbloggsvärlden. Inte mycket läsvärt har dykt upp på sistone och ständige livbojen Crimp är som vanligt dagens räddning. I ren desperation har jag övervägt att ge mig in i den här debatten, dock har jag inte riktigt orkat sätta mig in i vad den egentligen handlar om eller tagit reda på om jag har en åsikt i frågan, dessutom har den redan gasat iväg till en fyra sidors följetong.

En intressant nyhet är det faktum att en ny Uppsalaförare verkar vara på gång. BIMBO är visserligen tämligen välfyllt men det är alltid bra mycket skönare med en tryckt och uppdaterad förare. Gamla åtråvärda Köttsaft är onekligen inte så värst komplett längre.

När det gäller övrig rapportering av det inte direkt klätterrelaterade slaget så tipsar jag nu om Boat club. Det är inte nytt men det är bra. Göteborgspop i samma skola som The Embassy och Air France. Det andas en hel del sommar men inte sommar som i Tomas Ledin. Kan behövas när det snöblandade vräker ner.

Caught the breeze

Skall ni äta på väg hem från Focksta till Stockholm skall ni köra inom Kolgrill i Tensta, precis vid motorvägen från enköping. Shishkebab att dö för.

Mmmmm

Imorgon lovar SMHI uppehåll. Klättertripp till Focksta är redan bokad, med viss risk för att det inte direkt kommer vara torrt överallt. I värsta fall får det väl bli kaffe och macka på en stubbe.

Vill ni kolla lite snygga klätterbilder kan ni ta en titt här. Signaturen Kesoboll bjuder på Albarra-festival.

Så, en klar slagsida åt det icke klätterrelaterade men vi kör checklistan:

  • Klaga på något angående klättring,klättringsvärlden – check
  • Nämna någon ”nyhet” – check
  • Komma med musiktips – check
  • Fylla ut med irrelevant info – kebabtips räknas, check
  • Antyda att det kommer klättras inom kort, alltså fyllas på med bilder – check

Mina damer och herrar, detta är ett inlägg. Nästa gång skall vi diskutera estetik inom klättringsfotografering.