Dom kallar oss nördar

Halvtid i arbetsveckan och en snabb titt i Klätterbildspåsen ger följande:

Frida Hyvönen:
Nya skivan ”Silence is wild” släpps idag. Är den lika bra som DN:s Johanna Paulsson säger? Inte riktigt men väldigt, väldigt bra ändå. Köp eller sno. Köp tycker jag, det är viktigt att stötta våra unga,kämpande konstnärer. Iallafall de bra.
Photoshop CS 4:
Behöver du verkligen ett nytt photoshop? Givetvis, inget är viktigare. Om ni ,som jag, är förtjusta i att jobba med Camera Raw så bjuder nya version 5 som följer med CS 4 på ett litet charmigt verktyg vid namn ”Adjustment brush”. Moderskeppet visar här hur det funkar. Hejdå till Smartobjects-filande säger jag. Mycket trevligt.
Pimpad lasagne:
Ziti al forno har just nu revolutionerat min pastavärld. Recept hittar man här.
Sådär, så mycket mer Lifestyle kan man väl inte klämma in i ett inlägg, kanske en notis om klättring också? SMHI säger just ny uppehåll och minus i helgen. Lördag, Söndag i Uppsala med andra ord. Annars är största frågan just nu när jag skall hinna se den här:

3 svar på ”Dom kallar oss nördar”

  1. OJ! Här har jag inte varit på ett tag. Trodde du slutat blogga, men det var väl för att sålla bort en del läsare förstår jag. Malmö har ju boulderingfeber. Inte bara skejtfeber längre nere i västra hamnen, utan klättringsfeber där också alltså. Det visste du säkert redan.

    Om jag lyssnar in mej på Hyvönen nu, så borde du lyssna in dej på Okkervil River nu. Deal?

    Hoppas allt är bra i tokholm, annars. Jag ska läsa dina tidigare inlägg lite noggrannare vid ett annat tillfälle.

  2. Deal! Spelar här imorgon tror jag Martin sa… han rekommenderade dom varmt.

    Hyvönen imponerade stort på mig, dessutom fick ”Sic transit gloria” mig att längta lite efter Wes Anderson igen. En bra dag.

    Ses i November om jag inte är misinformed.

Kommentarer är stängda.