Ekokammare

Efter att 8a.nu bjudit på dagens uppskattningsvis 172:a felmeddelandet om SQL kände jag att det var dags att skriva något eget istället för att med en dåres envishet fortsätta på det något naiva spåret att just 8a.nu skall få arbetstiden att försvinna lite fortare.

Resor. Klättringsresor är något av det trevligaste man kan företa sig, oavsett om man passerar lands- ,läns- eller kommungränser. Den där känslan av att se något för första gången är obetalbar. Nedan följer lite resor som finns på min vill-göra-lista.

Kina: Rock&Ice har varit där. Bigup likaså. Det ser ganska så najsigt ut. Dessutom är det ju OS-år i år och med den vanliga logiken kan man ju då lika gärna sponsra enpartistaten eftersom alla andra ändå gör det.

Moon hill crag, bild från BigUp

Magic Woods: Kanske inte riktigt lika exotiskt som Kina, men som sann europé lockar det här riktigt mycket. Dessutom intygade närboende österrikare i Kjuge att det var fint, lita alltid på österrikare!


Bilden har Angie tagit

Bishops: Förvisso i USA med allt vad det innebär, men det verkar fint… fint som i vackert och bra.

Fontainbleau: Aldrig varit där, say no more.

Som det ser ut nu är iallafall Magic spikat till tidig höst, de övriga får väl klämmas in någonstans därefter. Just det… jag glömde ju Rocklands, Castle Hill, Squamish, Annot… och sen är det ju alla sportklätterställen också.