Fockstafukt

Focksta. Sol. Blå himmel. Luftfuktighet på ungefär 97,5 %.

Det är inte riktigt säsong för Focksta känns det som. Dagen spenderades med att leta torra problem. Tanken var att först riva av en gammal goding i form av Koskräck höger. Tyvärr visade det sig att det inte är så värst många andra som tycker det är en goding med tanke på hur mycket mossa det hade växt fram på slopersen längst bort till höger. Nåväl borstad nu iallafall så med en dags sol kanske det skulle funka att köra.
Det hela blev mest en lång dags färd mot trötthet med få glädjeämnen. Kände lite på någon slabb, klättrade lite på Presentens ståstart, väldigt fin om än hal dessutom rök nog en välbehövlig kristall från trefingerspocketen. Sitten ser ganska så barsk ut efter att ena startgreppet rykt. Synd på ett skönt move, nu ser starten mer ut att bli jobbig snarare än fin. Sen lite klängning på en snorhal Katolsk hemvändare och därefter lite nya försök på Ultramagnetic. Det tar sig men det är inte nära.
Dagen avslutades på blocken bakom ahlgrenska med Död mans hand och en arete och en slabb vars namn båda gått mig spårlöst förbi. 
Frisk luft och gott kaffe är också en lyckad klättringsdag sa någon… eller nej det har jag aldrig hört någon säga men det kanske är så. Kanske.
Bilder hittar man här.

2 svar på ”Fockstafukt”

Kommentarer är stängda.