Gottegris

Det är gott med choklad. Det är väldigt gott med varm choklad, riktig varm choklad gjord på hackad choklad vispad i varm mjölk. Ni vet sådan hackad choklad man köper på burkar som den här:

Nu har jag fått in ordet choklad fem gånger på tre meningar. Vad har detta med klättring att göra? Jo oavsett hur gott det är med choklad så skall man ge fan i att dricka det samtidigt som man redigerar klätterbilder på sin bärbara dator. Risken är att man spiller ungefär en halv kopp sockerstinn, chokladklumpig varm mjölk över tangentbordet. Om någon undrar kan jag säga: Nej, tangentbordet tål inte en halv kopp sockerstinn,chokladklumpig varm mjölk. Nu är hela min plan med kontinuerlig uppdatering från Albarracin körd om inte killarna på Inlife är snabbast i världen med att fixa reservdelar.

Men ibland kan det kanske vara nyttigt med ett avbrott från IT-livet. Om mobilen också pajar nu skulle jag ju kunna skriva ett gammalt hederligt vykort. Nästa bildlass läggs upp vid hemkomst… om jag nu inte råkar spilla choklad i kameran.