Härdsmälta

För första gången på riktigt länge är jag inte det minsta sugen på att klättra, det hela är en väldigt abrupt övergång från det ständiga malandet i huvudet om linjer,ömmande fingrar,sessions och fotograferande. Lite oväntat men inte helt oskönt. Om jag skall hitta något att skylla på blir det nog lördagens tolvtimmarssession ute i Storvreta, mot slutet ville jag mest ringa färdtjänst efter att ha knatat över stock och sten tills jag inte ens orkade kliva över något högre än knähöjd utan hellre gick runt.

Spiken i kistan blev söndagens försök på African herbsman, det hela måste sett ut som en sömngångare med tvångstankar som får ut en del njutning av att missa sin alldeles för lilla padda med ena foten hela tiden. Så vad gör man när man är alldeles för trött och klen? Jo man går en rekningsrunda i Skansbergetskogen och hittar ungefär… ingenting. Jo ett stort block precis intill näst sista huset innan vändplatsen. Dock verkade det vara en noga utvald plats för någon slags hednisk rit som innebär att man dumpar tjugo kilo gummistövlar och tomflaskor på ett och samma ställe. Spännande på ett Blair witch-aktigt sätt.

Lite peppning kanske man kan krama fram genom att titta på Tim Kemples lilla film om The Fly.

Sen bjuder Les Collets på lite bouldering från Marocco.

Carl Hammoud

För övrigt är Service ett bra skivbolag som nyligen har lanserat ett intressant prenumerationskoncept.

5 svar på ”Härdsmälta”

  1. 200 spänn! Som hittat ju, kanske skulle satsa på det där med laglighet som omväxling?

  2. Just det, jag måste kommentera klättringen också…fast den var ju du trött på till och med, så jag struntar i att kommentera den förresten.

    Eller jo: du hittar säkert klättringsinspirationen igen. Eller är du rädd att obsession, obsession, obsession ska övergå till normalt, sunt intresse för en fritidssysselsättning?

  3. Eller hur! Service är guld! Riktigt nöjd med 30 minuter Jens lekman inspelat hemma hos.

  4. Va kul, fick nys om honom för första gången nu när han gjort ett skivomslag till The Embassy. Tydligen skall det bli mer av den varan.

    Till andra nyfikna så är det här en bra länk:

    http://www.carlhammoud.com/

Kommentarer är stängda.