Kära bullen

Jag har ett problem. Det ligger ute i Källberga och heter Durschfall im Gesicht. Alla säger att det är 6c+ men jag tycker det känns hårdare. Vi har träffats två gånger nu men det funkar inte riktigt liksom. Det är precis som om det inte vill att jag skall komma upp. Och jag har verkligen försökt men nu vet jag inte vad jag skall göra.

Farbror Frej faller på Durchfall
 
Hotfulla mörka moln täckte himlen när jag och Johan med fyra timmars nattsömn respektive en mangling i byråkratiträsket i bagaget satte kurs mot Källberga igår eftermiddag. Väl på plats blev det rask uppvärmning följt av en session på Durschfall. Lite ny beta innebar klara framsteg men det ville sig inte riktigt för någon av oss.
Ibland får jag känslan av att blocken talar till mig och det är inte en vän liten barnröst som sjunger om hur blåsippan uti backen står, niger och säger att nu är det vår. Nej, detta är en husmor med breda vader och sönderrökt röst som skriker åt mig att det där var fan det sämsta försöket någonsin på det här blocket. Och jag har stått här sedan istiden så jag har sett en del.
Så här brett var det mellan greppen
 
Lite självförtroendehöjare blev det att få dagsflasha Leguan, som rask gått från att vara ett hatobjekt till att bli en personlig Källbergafavorit. Sen blev det dags för flashbattle på Guru method SS. Obligatorisk klunsning innebar att Johan fick börja. Flash. ”Helvete!” tänker jag tyst. Sen är det dags för förnedring nr 2 för dagen. Jag missar inte bara flashen, jag missar den med marginal. Jättemarginal. En så bred marginal att jag till och med frågar ”Men var tog du juggen någonstans?”. Johan smaskar på vinsten bestående av en halva twix. Han ser nöjd ut.
Svalan
 
En hyfsat snabb sändning av Svalan 6c och självförtroendet är plus minus noll igen. Gott så. Nu drar vi igång en rejäl mangling av Subway och Johan visar återigen prov på mycket god betabrainstorming. Helt plötsligt sitter startmovet ,även om det fortfarande knakar i axlarna av det, alla andra moven är också gjorda och nu handlar det bara om att länka. Det får bli nästa gång.
Subway 7a
Övriga bilder.

2 svar på ”Kära bullen”

  1. Härligt inlägg =)
    Jag håller med om att Durchfall inte e helt lätt, men när man lärt känna den ordentligt är den som en god gammal rökig whisky som man har lärt sig att uppskatta. Slinker ner utan större problem.

    När man väl kommit överrens med vart man ska stå när går det lättare.

    Subway kändes också aphård innan man plötsligt gjorde den och förstod att ”jaha var det inte hårdare än sååå…”

    Jag vet – jag är inte till någon större hjälp…

  2. Jag hör vad du säger och fattar vad du menar. Mycket fina problem.

Kommentarer är stängda.