Listmani

Den sida jag har besökt överlägset mest de senaste dagarna är SMHI. Otaliga molnprognosanimationer och satellitbilder senare börjar jag känna mig lite som en sån där hobbymeteorolog som utan någon som helst utbildning förklarar att SMHI har minsann fel och skall det vara så jävla svårt att se var fronten kommer vara på lördag? Skillnaden mellan mina och SMHI:s prognoser är att mina styrs av optimism på gränsen till sinnesjuka uppmixat med ett stänk klätterabstinens. Prognosen för lördag lyder: Fuktig morgon men raskt upptorkande, speciellt alla projekt som ligger i Fockstabrötet kommer torka sjukt snabbt och EFOB kommer vara snustorrt redan när det blir ljust.

Oj vad den torkar snabbt!
Jag är som person ganska förtjust i projekt, att ha ett problem eller säg sjutton stycken som man kan gå och grunna på lite medans man för femtionde gången idag letar efter något skoj att läsa på nätet. Just nu är hitlisten som följer:
  • Kusin vitamn 7b+ på Hultastenen, underbar crimpig start som övergår i balansigt slut

 

  • En fråga om balans 7b Focksta, imorgon blir förhoppningsvis min fjärde session på det roligaste jag klättrat i Uppsala.

 

 

  • King Louie 7a Enköpingsvägen, fint som snus och med senaste betan och pigga armar skall det vara en formsak.

 

 

  • Latino lover assis 7a+, enköpingsvägen. Ser tradig ut men efter att läst på lite skall jag nog klämma lite ändå.

 

 

  • Billybob 7b Focksta, kände på den lite förra helgen, två sköna startcrimpar och iväg! För lite hud senast för att göra mer än att fegslappa första catchen lite.

 

 

  • Ultramagnetic 7b+ Focksta, inget jag provat ännu men beskrivningen på BIMBO lovar gott… kanske lite väl hårt för mig men provas skall den.

 

Fegslapp på gång!

Ja se där ja, det ser ju mer ut som en önskelista för 2009 kanske men jag antar att väderoptimismen har smittat av sig på prestationsoptimismen lite. Imorgon blir det projekarbete ett par timmar iallafall. Bara det nu inte ösregnar inatt. Kanske skall kolla den där satellitbilden en gång till.

2 svar på ”Listmani”

  1. Tack för tipset, det skall jag prova!

    Tror faktiskt jag stod lite lägre sen, bilden är tagen vid första försöket innan jag fattade att spottingbehovet var större än dokumenteringsmanin.

Kommentarer inaktiverade.