Mästare i provokation

Man skall aldrig skriva något i affekt, av många olika anledningar. Oftast blir det inte speciellt välformulerat och när all social fernissa är bortsprängd har man en tendens att vräka ur sig en del ganska otrevliga och oåterkalliga saker.

Därför har jag nu väntat in lugnet. Kvar finns bara en stickande irritation som gör att jag hellre skriver det här än koncentrerar mig på något intressant som att äta frukost, vilket ju fortfarande är dagens viktigaste mål. Jag vet inte varför jag ens förvånas, det är lite som att fortfarande reagera på ett styck kändisrövcellulit i A3-format utanför kiosken. Det jag talar om är givetvis 8a.nu:s senaste utspel. utspel är väl det enda man kan kalla det.
Jag har ganska länge närt en viss skepsism till 8a och det här måste nog ändå räknas som den gamla beryktade droppen. 8a har nu hamnat på samma lista som andra ståtliga och för samhället som helhet hedervärda institutioner som Aftonbladet och Expressen. Frågan är bara var jag skall logga mina ascents nu då? Det är inte utan att den grafiska lösningen på 8a är ganska smidig. Jaja det känns ju lite skönt vuxet att inte ha ett scorecard.
Nu till något roligare. Eftersom jag inte klättrat något senaste veckan blir det lite filmtips istället. Before the devil knows your dead är klart sevärd, om inte annat så för Ethan Hawke:s svettiga lillebror på gränsen till nervöst sammanbrott. För att inte tala om Seymor Hoffman som givetvis gör en stabil insats.

Ett svar på ”Mästare i provokation”

  1. ”Frågan är bara var jag skall logga mina ascents nu då?”

    Håll ögonen öppna under sommaren …

Kommentarer är stängda.