Metadiskussion

Som en liten fluga på den gigantiska internetväggen har Klätterbilder snappat upp det här meningsutbytet. Signaturen F slår huvudet på spiken när det gäller problemet med bloggar. Eftersom hela konceptet är trimmat in till minsta mutter för en dampgeneration så skall det gå fort,fort,fort. Dagliga uppdateringar är förväntade tydligen, något som pionjären i sammanhanget Thebrunoshow fått smaka .

Tanken på en tryckt krönikesamling eller vad man skall kalla det är intressant. Frågan är hur pass bra inlägg står emot tidens tand, många är ju direkt influerade av eller kopplade till en aktuell händelse.

En sida som 8a har potential att bli en riktigt grym sida. Det som jag tycker saknas i dagsläget är lite mer utförliga artiklar och bloggar i stil med kåserier/krönikor. Kombinera detta med bilder av hög kvalité och en rejäl bunke med videofilmer, ett nationellt betaarkiv. Sidan skulle kunna
fungerar lite som paraplyorganisation för ett flertal små aktörer, lite som Al-Qaida fast utan bomber och knytnävslångt skägg.

Nu skall jag ägna helgen åt det jag älskar mest. Jobb.