Premiär!

Utomhuspremiär. Platsen var Focksta, blocken var torra och humöret på topp. Kaffe och gifflar konsumerades i rasande takt och en del blev klättrat också. Jag fick äntligen sätta Split personality, höstens nemesis som jag gått bet på vid två (tre?) tidigare besök. Johan hade flera bra press men den rejält meckiga mantlingen stoppade bestigning den här gången.

Raskt marcherade vi vidare till ett tämligen nytt problem, En fråga om balans 7B. Mycket trevligt problem och vi gjorde vissa framsteg, länkade första halvan av problemet men sen blev det tungt.
Nu blev det bråttom bort till Koskräck 6B+ för att hinna några sista move innan mörkret föll. Johan toppade ur efter att förvånansvärt snabbt hämtat sig från ett fall från toppen med landning ungefär 1,75 meter från närmsta padda. Vi blev nog lika förvånade båda två när det visade sig att man kunde falla av åt ett helt nytt håll under mantlingen.
På det hela taget en lyckad dag. Bilderna hittar ni här.

6 svar på ”Premiär!”

  1. Gifflar…trodde du menade gifflar som i croissanter…men helt vanliga kanelbullar såg jag på bilderna. Falsk marknadsföring!

    Säkrar ni inte när ni klättrar? Verkar ju livsfarligt.

Kommentarer är stängda.