Toppform

Focksta.Eftermiddagssession med sol,lätt vind och finfin friktion inne i det skuggiga brötet.Koffeinrus från Shell-Nåsten satte pricken över i:et. Humöret var minst sagt på topp.

Startskottet brann av vid Split Personality vilket börjar bli lite av en tradition. Tung överhängande sprickklättring är väldigt 2008 som uppvärmning sett. Vek upp paddorna, tog i ordentligt och satte problemet på andra försöket. Knappt hade jag hunnit ner och börjat gotta mig i min framgång innan Johan hängde loss och mantlade upp. En mycket bra start. Nu dök dessutom Tväråna upp och även han toppade ur snabbt.

Johan sänder.

Rask vidare till ett nytt block bakom Candyman ungefär, två fina problem är redan gjorda: Presenten 7b+ och Vilse i pannkakan 7b.Anders bjöd på finbeta och helt plötsligt var de repeterade. I och för sig misstänker jag att båda kommer vara föremål för viss nedgradering. Det är ju dessutom en gammal fin skånsk tradition att nedgradera allting man sätter i närheten av sitt personbästa. Dock kommer jag givetvis behålla poängen på 8a.Fina problem, framförallt Presenten bjuder på skön klättring på sköna grepp med en riktig fransmanna-avlåsning mot slutet förutsatt att man inte är längre än 1,76. Vilse i pannkakan börjar lite meckelimeckigt för att explodera i en catch som skriker bålstabilitet. Catch är alltid en catch och helst skall den kännas inte bara i armen utan också i hela skuldran.Anders satte dessutom upp Katarsis 7a på blocket, eller som jag kanske hellre skulle kalla den: ”kötthyveln”. Ett försök till repetition gjordes men den var lite rivig för min smak, eller jag skyller på det iallafall.
Katarsis 7a

Stärkta av framgången blev det sedan dags för lite vitvalsjakt borta på EFOB. Nu skulle jag vilja skriva att jag satte den. Att allt bara stämde. Men det gjorde jag ju inte, även om allt stämde. Alla som sett Tjugo på Kjuge med Harlad Bohlin sittandes under Lithium LS vet vilken sinnesstämning jag börjar glida in i. Värt att notera är att jag lyckades länka hela problemet och riva lite flapper på kanten/slutjuggen. Eller som Harald skulle säga: ”denna gången var det riktigt,riktigt nära”.
Fokus!

Söndag är nästa date. Här hittar ni övriga bilder.

Ett svar på ”Toppform”

Kommentarer är stängda.