13 svar på ””

 1. Nja, eller jo lite. Anders skickade en riktigt fin highball som börjar i campusproblemet och drar höger ut till areten. Dopingkontroll 7a+, eventuellt dyker det upp bild på när jag i panik rycker tag i ett rensningsrep efter att ha kört fast uppe på svaet.

  Fingertoppskänsla var en riktig pärla, ingen send men nya försök väntar när vädret möjliggör torra skor.

 2. Perfekt!

  Tycker nog inte FTK är så farlig, vi började ifos inte nere i sitten där ena greppen endast kan hållas av emobarn. Från stående tyckte jag krimparna höll åtminstonde halvgod klass.

 3. Jag vet, FTK är något av en plågsam pärla. Hade det inte varit för den usla stenkvaliteten och bumlingen till höger hade det varit en av Uppsalas måsten. nu är det som mest en njutning för masochister… men det är klart, med lite trafik brukar ju det värsta försvinna.

  Apropå Font, jag har en cirkelförare över Fontainebleau. Tyvärr inte för Trois Pignons men kanske Tväråna har ett ex av någon Godoffe och Montchaussé produktion.
  /J

 4. Låter som att Anders har gjort en direktvariant av Jons krystade uteslutningsproblem där man måste hoppa ut till slopigt grepp till höger innan man går upp?

 5. ”Jons krystade uteslutningsproblem”

  …som räven sa om rönnbären.

  Skaffa dig teknik och/eller muskler, jävla norrlandsraggare. Du ska inte tro att du kan lura oss bara för att du sålt Kenneth med fälgarna…

  Mitt problem är helt uppenbart och följer den uppenbara linjen från den uppenbara starten.

 6. Jag tänkte precis skriva nåt snällt om JKU, det har ju ett par fräsiga flytt i början. Men efter Jons bittra kommentar kan jag inte med att vara snäll.

  I vilket fall som helst kan man starta på samma grepp, campusera med vänster och ta sig ut till areten via ett par framborstade krimpar.

  Har man teknik och/eller muskler kan man till exempel klättra med armarna i kors eller utesluta diverse grepp, men det kommer inte bli nån mer uppenbar originallinje för det.

 7. …eller så har jag svårt att läsa ironi.

  Men, nu när ändå handsken är kastad – värmlandsraggarjävel (bara för att du sålt pizzamercan ska du inte tro att du kan lura någon) – så vill jag bara påpeka att din krystat påhittade naturliga linje kommer att sköljas ner i historiens annaler. Vad vore Corto Maltèse utan det problem som den eliminerar?

Kommentarer är stängda.