Btw

Äntligen! Som Fylking brukade säga på den gamla goda tiden. Den som är ett fan av Odense packing crews alster kan nu följa dem direkt på deras blogg.

Vad händer annars i den globala klättervärlden? Den stora väderguden fortsätter att bara visa långfingret mot alla klättrare i bygden, gårdagen fick spenderas inomhus i Kristianstad. Ett gott pass som fick kompensera för den tryckimpregnerade och totalt oklätterbara Hultastenen och Norra ströstenen som tog fuktbegreppet till nya nivåer genom att lyckas vara blöt i taket! Det var mitt första besök på Tullen, skön ungdomsgårdskänsla med skatepark som granne och hockeyrinkstemperatur.

Två filmer har hunnits med senaste veckan: Progression och Pure. En snabb recension följer nedan. Nästa film på agendan är The Sends och en lite mer omfattande recension postas under veckan som kommer.

Progression
-Av bröderna Lowell.
-Dosagekonceptet som spänner från bouldering till bigwall.
-Überkrispig kvalité på downloadversionen.
-Uttrycket ”The next level” förekommer 73 ggr. Vilket känns som en minskning med ungefär 47% mot alla tidigare Lowellproduktioner.
-Sharma dudesänder. Det gör även Paul robinson och Daniel woods. Tommy Caldwell börjar se riktigt, riktigt old school ut.
-Amerikaner som gillar att slå sig klättrar Grit, underbart segment.
-Det överlägset mest inspirerande segmentet är dock Patxi Usobiaga, den spanske masochisten vars inställning till träning är så östblock det kan bli. Det är hög tid att släpa ut lifestyle på gatan och skjuta henne. Liket får kråkorna ta.

Pure
-Av Chuck fryberger
-Handlar om Chuck frybergers ålderskomplex och hur han försöker hantera det genom att göra ”ungdomliga” filmer
-Estetiken inspirerad av NTF:s kampanj för att använda hjälm när man cyklar.
-Steve Hawkins voiceover är skit. Man var less på den redan efter trailern. Den blev inte roligare efter en och en halv timme.
-Nalle är stjärnan och klättrar riktigt, riktigt bra. Tror jag. Svårt att avgöra eftersom den crazy högkontrasten och alla färgeffekter gör att man kisar hela filmen. Det är HÖG tid att släpa ut lifestyle på gatan och skjuta henne. En outhärdlig film som bara får mig att känna mig gammal och sur.