Högt och lågt

En liten fredagsmix att avnjuta innan helgen.

Vi börjar med något väldigt långt ifrån klättring: Carsten Jensen. Dansk journalist och författare som en del kanske känner igen som mannen bakom den hyllade romanen ”De drunknande”, som kom ut förra året, har skrivit en artikelserie från Afghanistan. Väldigt läsvärt och ni hittar de tre delarna här.
Roade mig att sitta och leta efter inomhusgym i Paris häromdagen, vet inte riktigt varför. Bra att veta kanske. I alla fall. Antrebloc har en kul promotionvideo på sin hemsida. Tyckte du det var mycket svettblank hud på hemmagymmet så ta en titt här, kan inte bestämma mig för vem jag gillar bäst. Killen som kör axelmaskin i bar överkropp eller killen som sitter på fiket utanför i, just det, bar överkropp. Videon hittar man här.
Ordet mainstream är på tapeten. TBS radar bloggar som passar in under epitetet. Jag kan inte annat än nicka och hålla med. Men vad jag är sugen på är om någon sitter inne med en saftig blogg långt utanför mainstreamvärlden. Någon som vältrar sig i politisk inkorrekthet. En sida fylld med videos på DAB-ascents, tips om hur man bäst chippar granit i Bohuslän, vilken brännare som är poppis i Kjuge, bästa efter-klättring-spliffen, var snor man lättast i omklädningsrummen. Svinet som stal mina skor på Karbin har säkert en blogg. Om någon undrar så är det halvkul att åka buss hem i klätterskor. Det behöver inte vara intelligent. Bara roligt.
Nu är det helg.

5 svar på ”Högt och lågt”

 1. Vet inte veckonummer men 22:e till 29:e mars. Det är sönd-sönd. Som det är nu är det lite solomission, Johan2 hakar eventuellt på mån-onsd. Sen skall Magnus C plus entourage vara nere samtidigt.

  Skall du ner?

  Les Collets är trevlig sida, fin film. Mer DAB åt folke

 2. ” Svinet som stal mina skor på Karbin har säkert en blogg. Om någon undrar så är det halvkul att åka buss hem i klätterskor.”

  Har du kollat: http://www.thebrunoshow.blogspot.com finnar och fransmän har inte riktigt förstått skillnaden mellan ”mitt” och ”ditt”.

  Jag vet att jag frågat det förr men vilken vecka är ni i Font?
  /Bruno

Kommentarer är stängda.