Höst, typ

Lite höst är det. Lite grann.

I Stockholm är det säkert höst på riktigt. Här i södern har jag precis påbörjat det ganska omfattande,tidsödande och helt underbara jobb som är att beta av någon slags problemkanon på nya hemmacragen Kjuge.

Gårdagens finaste skalp var helt klart Baltazar. Ett problem som utan ansträngning pregar (dialektalt uttryck, slå upp det) sig in på topp fem över alla problem jag klättrat. På bilden nedan är det dock österrikiske Alex som gör processen kort med Lithium. ”I am good at the steep problems” sa han innan han flyttade sig en meter till vänster och flashade Adamantium. Kul för dig sa jag, gratulerade och började skissa på möjlig träningsdos framöver.

Klätterbilder som blogg sett, för det är ju det den är, kommer hålla en ganska låg utgivningstakt framöver. Lite tätare än Bergsport men troligtvis, eller rättare sagt definitivt inte daglig.

5 svar på ”Höst, typ”

 1. Kul med lite liv i alla fall.

  Baltazar är nog det bästa man kan få i Kjuge om man ser till boulderabilitet och stenkvalitet. Jag brukar ha Moby Dick som utmanare men den är ju lite traddig i stilen och vassare i stenen.

  Bruno

 2. Kul att KB är tillbaka. Hoppas på många fina bilder från södern och kanske en och annan träffsäker betraktelse?

 3. Tack, skall försöka lägga upp lite då och då i alla fall. Var förvånansvärt kul att fota klättring igen.

  Moby dick är en sån linje som jag gått förbi så sjukt många gånger och tänkt ”snart så…”, kanske lämpligt höstprojekt.

  Men Ola… klart hösten kommer senare här men då får du ju tänka på att våren kommer en månad tidigare också…

Kommentarer är stängda.