Kusin vitamin 7b+, Hulta

1/400s,F5.0,ISO100,17mm
Äntligen! Gladare än Fylking blev jag när det två år efter ståstarten till slut dök upp en Everestbestigningslucka där väder och tid tillät försök på sitten. Visst bjöd den motstånd men när den väl var satt i gungning föll den likt en fura med ett öronbedövande brak. Underbar linje, tre stjärnor i min bok!

8 svar på ”Kusin vitamin 7b+, Hulta”

  1. Fin bild… och grattis. Du går från klarhet till klarhet verkar det som. Hur gick det på Wong Sai?

    /Jon

  2. Tack!

    Nja sist fastnade jag på white trash så det hanns bara tre press på wong-sai, pumpade ur på näst sista movet.

    Ikväll är det returmatch!

  3. Är det en väldigt hundlik sten eller står toffee där i gräset och spanar? 🙂 Tycker du/ni borde börja klättra i lite högre berg nu, det är dags. Småstenar är väl inget att skryta om?! Hälsningar från malmöt.

  4. Caroline. Jag förstår om du som den naturromantiker av ”sturm und drang”-skolan du är har svårt att tillgodogöra dig den skönhet som ligger i dagens trendiga och konsumtionsintensiva låghöjdklättring. Som tur är för dig och alla andra med en mentalitet i paritet med tyska 1800-talsmänniskor så har det kompetensintensiva klätterbilderkollektivet deltagare med erfarenhet från gammal hederlig bergstoppsbestigning. Skall omedelbart påbörja övertalningskampanj för att så småningom kunna publicera man-med-frosttäckt-skägg-i-motljus-bilder… stay tuned!

Kommentarer är stängda.