Allmäna förhållningsregler v2.0

Inspirerad av TBS kan jag inte motstå frestelsen att sätta upp lite alternativa förhållningsregler.

1. Dagen startar när förste man vaknar oavsett tid på dygnet (soluppgång inget krav). Kaffe tillagas under maximalt oväsen för att väcka övriga i huset. Det är inte tillåtet att klaga på tidiga morgnar. Detta klassas som klättringsförakt.

2. Inköp av godsaker sker av den som är närmast att tappa tänderna på grund av röta. Mängden godsaker måste i vikt minst motsvara vikten av allt övrigt inhandlat.

3. Dress code
Allt som är att klassas som propert i ett normalt västerländskt samhälle är tabu. När man klär sig för dagen bör man tänka: Emo överkörd av minibuss fylld med skejtkläder. Underställ under t-shirt är obligatoriskt. Om man till middagen byter om till andra kläder än de som använts under dagens klättring är man att anses som förmer eller klätterföraktande.

4.Middagsdiskussioner
Klättring. Dagens, gårdagens och morgondagens klättring. Väder får inte uppta mer än 50% av diskussionerna om det inte prognostiseras för regn. Då är det tillåtet med 75% väderprat. Ämnen som inte direkt eller indirekt (vilken klättrare som ligger med vilken) berör klättring bör inte uppta mer än 3% av diskussionerna. 3% är att betrakta som en orimligt hög del på gränsen till klätterförakt.

5.Litteratur
Allt som skrivits av person tidigare anställd på kvällstidning. Bilderböcker räknas som litteratur.

6.Regler vid klättring
Man måste peppa övriga oavsett vilket skitproblem de klättrar. Raljera gör man först när klättraren faller. Dock behöver inte klättrarens fötter vara i paddan innan raljerandet börjar. Att campa , alltså att låna övrigas paddor till sitt projekt är inte tillåtet längre än den tid som enklast beskrivs som fikapaus. Är man klen skall inte övriga gruppen drabbas.

5 svar på ”Allmäna förhållningsregler v2.0”

  1. Har varit på rehab så det är länge sen jag fick blånaglar.. svaprojektet i Storvreta till hö om Skyguide måste dock göras, runt 7b+. Alla som inte klättrat Skyguide (styv 6b+) har missat Uppsalas finaste problem i sin grad. Tyvärr är det lite av en anmarsch. Kan guida om nån får ändan ur vagnen. Finns ett lågt block där man kan göra en sittstart till Fleurs du mal (6c+) som kanske är 7c+? se bilder i gammalt inlägg på bloggen från 2008.

  2. Lite av en anmarsch? Nä det tycker jag inte, kan inte vara mer än dubbla Nåstenanmarschen.

    Fingers of steel att rekommendera för slabben. Men fin är den, lycka till Magnus!

Kommentarer är stängda.