BrB

”I miss the 90’s” står det i kommentarerna under YT-klippet som med dystopisk ljussättning förmedlar The Chemical Brothers gamla hit Block Rockin’ Beats. Om det är Schyffert som gömmer sig bakom signaturen octavelu79 är oklart men kanske osannolikt.

Problemet i sig, det vill säga Kjugeproblemet Block Rockin’ Beats är bättre än låten. Bättre än hur bra låten var då den var bra. För då var den ju nästan lika bra som Fat Boy Slims material. Nästan.

Efter att ha legat fläkt över blocket i århundradets avlåsningsmaraton efterlyser nu Klätterbilder desperat finbeta. Hög häl till höger var på modet senast det begav sig men när man låst av så att armågen passerat över handen ropar i alla fall jag: ”Men vafan” med utdraget andra A.

4 svar på ”BrB”

  1. Johan, vad har hänt med dina armar? Säg inte att det är fingerbrädan som gett de där överarmsmusklerna – jag gissar att du fuskar med romerska ringar eller nått?

  2. Ja du Sydde, du har fortfarande myckat att lära om klättring märker jag.Här kommer lite tips:

    !) BMI får aldrig vara högre än Usobiagas

    2) Klättra alltid,alltid i fördelaktig ljussättning

    Men för att svara på din fråga. Moonboard är nu 100% av min träning, nördigt så att det förslår men tidsbesparande och effektivt jämfört med gym. Glöm inte frontlevers varje pass…

    Sen kan man ju alltid slänga in lite naked sailor gympa http://www.youtube.com/watch?v=2dVBDTGsrFk

  3. Håller med, riktigt degig kille. Är det han eller Dunne på bilden?. Tycker det verkar vara dags för en heroinmånad i periodiseringen.

    Snöreklättring? Låter ju mysigt men tacka vet jag tropikhattsklättring på Kjuge. Dålig friktion är en myt!

Kommentarer är stängda.