Vårkänslor?!

Precis som GB gillar Klätterbilder interpunktion. Hur rubriken tolkas i det här fallet är oklart, kanske en ropad fråga?

När man sneglar ut genom fönstret är känslan av vår påtaglig. Snötäcket har krympt ihop till kokslinor som ligger upphackade längs med husväggarnas skuggsidor. Fåglarna ,ni vet de där vårfåglarna som alla andra kan namnet på men som man glömmer varje år, kanske är det en tofsvipa, kanske inte. I vilket fall som helst kvittrar de. Skall vi bestämma oss för tofsvipa? Vi gör det innan vi fastnar i detaljer. Det är vår, inte meteorologiskt sett förstås men meteorologer är ju egentligen inte människor så deras åsikter räknas inte. Vår betyder klättring, utomhusklättring, vilket ju är den enda formen av klättring som räknas. Det vet alla även om vissa försöker påstå något annat. Så har Klätterbilder klättrat ute då? Nej. Listan över saker som skall hinnas med är lång och ointressant för alla andra men lite åsikter och tankar om klättring skall hinnas med. Det är väl därför man går in på en sida som heter Klätterbilder? För att få sig lite åsikter och tankar till livs.

OPC klättrar mer än de snackar och om ni har missat deras senaste alster borde ni titta in den här:

Habilt jobb som vanligt och ett stort plus för Benny Hill som soundtrack. Eventuellt den optimala musiken för en slamsection?

AT har lagt ner lite jobb på 27Crags ,strålande initativ! Mer onlineförare åt folket, Kjuge.nu skulle göra sig i en schysst onlineförarvariant. Gammal åsikt men ständigt aktuell.

Sist men inte minst. Folket i Stan beklagar sig över gymsituationen. Det sker en överetablering i söderort, duscharna är för rena och kaffet för starkt. Som om inte det här vore nog så är problemen som byggs inte tillräckligt utomhuslika. Angående problembyggandet så skall jag väl inte säga något med tanke på att det var ett halvår sedan jag tränade på något av Stockholms gym men om inget extremt inträffat lär väl fortfarande brant på stora grepp vara norm. Alltså precis den sortens träning som gjorde mig gott i jakt på tickar som Houdini, White Trash, Wong-Sai och Comptom Crips för att nämna några. Vertikalt på crimpar är ute, både inomhus och utomhus. Med risk för att aspirera på titeln klättervärldens svar på Göran Greider bjuder jag nu på lite landsortsvinkel. En bild från Lunds bästa klättergym. Musiken är dock bättre än Stans dito.

6 svar på ”Vårkänslor?!”

 1. Fint.

  Du har ju samma hemmagym som jag. Det kvalar in för att delta i Tvärånisten och Den vertikala dansens fingerbrädepass. Onsdagar 2130. Huvuddelen går ut på att hänga 6x6s i greppen på bilden med så mycket vikt som möjligt. Eftersom jag är för finkulturell för att äga vikter kör jag med en bag gamla böcker.
  Snart kommer en webbkanal för klätterträning för inspirerade individer i provinsen.

  Grattis också. Det blir kul.

 2. ak kör med inåt-tiltad bräda, det är d han försöker briljera om överallt på nätet !
  /m

 3. Underbart. Man kan gradera svårighet utifrån vilken litteratur man fyller bagen med.

  ”jovars, hållt på ett tag nu va. Kör På spaning efter den tid som flytt. Alla banden. Jodå serru”

  Och tack. Det känns väldigt kul. Precis som vanligt men helt annorlunda.

  Tack även för tilt-tipset. Får odla lite handymantalanger för det känns det som.

Kommentarer är stängda.