Fontainebleau: Förare och kartor

När vi var i fontan hade vi dessa två förare och kartor.

Båda förarna tar mest upp lättare problem (gul, orange, blå & lite röda). De finns andra förare för hårdare problem också. Vi köpte allihop i bokaffären (Midi Libre) mitt i Fontan.

Fontainebleau Climbs – The Finest Bouldering and Circuits
Jo Montchausse, Francoise Montchausse, Jacky Godoffe.
ISBN 9781898573494

Liten och smidig att hitta i. Innehåller många problem. De jag saknade här va beskrivningar av områdena. Det finns lite men inte så mycket. Saknar beskrivning av Bas Cuvier.

Fontainebleau Magique –  Bouldering Guidebook
David Atchison-Jones.
ISBN: 9781873665817

Mycket bra bilder och beskrivningar av områdena. Författaren har gjort nått sjukt avancerat system över områdena som gör den rätt svår att hitta i. Man får bläddra fram och tillbaka tills man blir tokig.

Innehåller nästan uteslutande gula, orange, blå och några röda problem med fokus på dom blå. Många ringar beskrivs. Saknar beskrivning av Bas Cuvier. Bra vägbeskrivningar till områdena.

IGN (Institut Geographique National) – Foret de Fontainebleau – 2417 OT

Väldigt detaljerad karta som beskriver skogarna runt Fontan. Går du på frihand skulle jag säga att den är nödvändig. Både för att inte gå vilse och för att hitta till vissa områden.

Michelin – 514 REGION – Vägkarta

Vägkarta för paris till fontan. Skulle jag skippa en är det denna. På turistinformationen kan man få vägkartor för att hitta mellan områdena. Dom använde vi mer än denna.

Publicerat av Ola

WordPress, UX och e-handels frilans. Driver varumärket Sten. Jobbar som lärare inom webb, media och IT på NTI Gymnasiet.