AW-cirkeln runt Härlanda tjärn

Fredrik visade oss runt Härlanda tjärn igårkväll. En afterwork i boulderskogen.

Fredrik AW-taggad i Härlanda tjärn

Vi möttes upp vid Skatås kök & bar, gick upp till Apslabben. Ingen kom upp men ett fint problem som välkomnade mig åter. Fint fixat att Norlands Guld (också projekt) och Apslabben sliter sönder olika underarmar. Så man kan köra varannan dag!

Foto: Fredrik Seger

Vi fortsatte till Grävlingsbullen. Också fin. Fredrik och Olle kom upp. Vi andra kämpa till fingertopparna fick blåmärke.

Fredrik berättade var namnet kom ifrån. När han gjorde FA på denna kom det en grävling gående. Vi på redaktionen undra om grävlingen hade en bulle i handen också?

Foto: Alla utom två tagna av Fredrik Seger

Vidare till kvällens enda lättare problem; Solid Granit. Också fint. Efter att ha läst beskrivningen va jag såklart nojig för att sten skulle lossna (de har hänt förut) men det var bara en liten som flög av när jag stod på den. Äntligen fritt skick för alla!

Sen va de dags för högbollsdelen. Här tar jag paus och sköter bloggen (jag är livrädd för högbollar). Olle och Fredrik skickade Sphinx crack mini. Vi andra höll andan. Den är är riktigt jädra hög.

Ingen klarade högboll #2; Mästerslabben i stövlarna. Vi här på KB har en regel att man bara får skylla på dålig frick på vintern, så de enda man kan säga här är väl att man är för gammal och tjock? Eller kan de vara några steg för svårt?

Nu bad! Vi och alla 9:or som va på skolavslutningskalas.

Dom andra fortsatte till Mantamantel. Jag tog 17-bussen. Men jag hörde att det inte blev så många skick här heller. Man kan ju uppenbarligen ha trevligt utan skick också 🙂 Sjukt trevlig kväll med nya bekantskaper. Så jädra gött!

Publicerat av Ola

WordPress, UX och e-handels frilans. Driver varumärket Sten. Jobbar som lärare inom webb, media och IT på NTI Gymnasiet.