M_001_131110-IMG_5209

Planen va boulderhelg i Bohuslän men de slutar ju aldrig regna så vi fick en regnig dag på Tjörn. Inte sämsta backupplanen. Jag har bara varit där en gång innan så det finns miljoner stenar kvar.

M_002_131110-IMG_5219

Framme vid 10-tiden. De regna. Vi tog ett varv och tittade. Sen körde vi på:

Fredrik översätter Animal

Vi letade efter mastväggarna ett tag men inte en susning var dom gömmer sig. Nån som hittar som kan förklara?

Per letar efter mastväggarna

På vägen hem stanna vi vid Paddes vägg. Ser fin ut! Väl värt att stanna nästa gång. Minuspoäng för att den ligger två meter från vägen.

Publicerat av Ola

WordPress, UX och e-handels frilans. Driver varumärket Sten. Jobbar som lärare inom webb, media och IT på NTI Gymnasiet.

2 svar på ”Blown away, Tjörn”

  1. När du kommer in i Bleket kör du igenom hela området. Kraftig kurva och du har höga väggar till vänster om dig när du kör bilen. Du kommer ganska snart få en typ ”grusväge/dåligt asfalterad väg” till vänster. Sväng in där. Kör några hundra meter och det kommer en lite korsning eller sväng. Där har du rätt fina väggar vid en grusplan. Parkera där. Gå tillbaka där du svängde med bilen och följ vägen. Det kommer en bom. Gå under den och sedan efter 20 meter sväng upp till vänster. Du bör vid detta laget se väggarna. Fint som tusan där uppe och jag gillar dom väggarna grymt. Vet inte om denna beskrivning är 100% rätt men något sånt här är det iaf =)

Kommentarer är stängda.