Hur får ni feeling?

I slutet av sommaren hade jag flyt. Jag körde på några månader utan att tänka så mycket. Nerförsbacke. Jag hade feeling. Sen plötsligt pang. Hade jag inte det längre. Prestationer är inte viktigast men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte gillade att klara saker.

Så frågan är hur gör ni för att få fokus? Finns det genvägar? Ett tag funkade det att lyssna på min favoritlåt på vägen ut men inte längre.

Igår körde jag på Voodoo utan fokus. De gick såhär. Så alla tips är välkomna!

Blodiga fingrar efter Voodoo

Publicerat av Ola

WordPress, UX och e-handels frilans. Driver varumärket Sten. Jobbar som lärare inom webb, media och IT på NTI Gymnasiet.

7 svar på ”Hur får ni feeling?”

  1. Hm, klättra mycket. Se till att inte bli skadad (avbryta om man känner saker, skona kroppen). Vara flitig i hangboarden, där kan man bida sin tid – träna hårt, för att va riktigt jäkla peppad när vädret är fint och vännerna med!

  2. Det här med feeling är väldans svårt, ibland är det förbaskat dålig feeling, och då kan man ta av sig tröjan så blir det oftast bra feeling.

    Försök att inte göra för stor grej av det och bara kör. Jag tror inte på att köra på softa problem när du inte har feeling, nöt bara och försök hitta de små framstegen och lägg pusslet. Köra soft kan man göra på vilodagar eller när man har klättrat allt hårt i området.

  3. Fokusera på andra problem ibland. Jag fokuserar alltid på linjen istället för graden. För att peppa mig brukar jag gå tillbaka till gamla bilder för att hitta sekvenser som kan göras. En riktigt motivationsboost är att borsta fram nåt nytt såklart =)

    //Johan Rapakko

  4. Jag har också varit lite knäckt och inte så taggad på sistone. Hela våren, sommaren och förhösten gick som på räls med bra väder och bra form, så allt kändes ju roligt. Efter en sån period är det nog bara naturligt med en svacka. Utvecklingen kan inte peka rakt uppåt hela tiden. Svackan är kanske ett resultat av att man utnyttjat de bra förutsättningarna och helt enkelt kört hårt. Att ha en lugnare period ibland är bra på sikt, även om det känns påtvingat för stunden. Det är väl alltid så att utveckling går i trappa? Stenarna finns kvar.

Kommentarer är stängda.