Franchard Isatis – Årets favoritområde del 1

-Första året jag var i Fontainebleau var favoritområdet (blå cirkeln i) Roche aux Sabots, förra året körde vi blandat och i år blev favoriten Franchard Isatis med grannområdet Franchard Cuisinière. Båda områdena delar parkering och ligger precis i utkanten av skogen på väster sida. Nära Barbizon.

Jag börjar med Isatis. Området ligger i en luftig skog med sand på marken. Inte sån sand som i Éléphant eller Cul de Chien utan lite mer skogig sand. Det är 50 meter att gå från parkeringen. Sol på förmiddagar och dagarna men skugga på eftermiddagar och kvällar. Det finns träd så man kan oftast komma undan sol även på dagarna om man så vill.

Några minnesvärda problem i Isatis. Vissa sändes och några sändes inte alls.

Le Surplomb Statique - Inte min sort men dom andra verkade gilla den :)
Tobias körde Le Surplomb Statique. Inte min sort men den är värd att gnaga på bara för stenen är så fin.
Ola kvällskör på Beurre Marga
Jag på mitt årets projekt – Beurre Marga. Trots besatthet lyckades den tyvärr inte lösas. Lurigt, balansigt och halt. Fint!
Henriks projekt 2014
L’Angle Ben’s va Henriks projekt för 2014. Jag va taggad på den också men den va för svår för oss båda. Verkar vara en otrolig svenskmagnet. En majoritet av alla där prata svenska. Hur kommer det sig?
L'Angle du Serac i Isatis
Till vänster om Angle Ben finns L’Angle du Sérac som också är jättefin!
XXX
Fredrik körde El Poussif! Vi andra har flashen kvar 🙂 Fin sten med lurig-lur beta.

Om några dagar kommer en liknande genomgång av Cuisiniere men detta va allt för Isatis. Har jag glömt något fin-fint så säg gärna i kommentarerna.

Publicerat av Ola

WordPress, UX och e-handels frilans. Driver varumärket Sten. Jobbar som lärare inom webb, media och IT på NTI Gymnasiet.

2 svar på ”Franchard Isatis – Årets favoritområde del 1”

  1. Fina bilder och trevlig läsning. Boule de ners, Little karma och kanske Vin rouge, där har du några att lägga på en framtida ticklist

Kommentarer är stängda.