Basonerar ni ut era projekt?

Jag har många långtids-projekt. Jag har aldrig varit blyg med att berätta dem. Det var två år sen jag var med på bild i Bergsport på Voodoo och fortfarande är det nästa gång den sitter.

För ett år sedan pratade jag med en vän som har Duell i Fontainebleau som sitt livsprojekt. Tänk hur svår en 8a-slabb är. Gissningsvis SVÅR. Jag skojade att jag kommer med champagnen när den sitter. Han svarade att han inte tänkt berätta för någon när han klarar den. Ingen film. Ingen blog. Inget Instagram.

Jag har tänkt en del på det här och såklart är det olika. Var och en blir ju salig på sitt sätt. Men så tänkte jag ett varv till. Hur skulle det vara att skaffa ett projekt och hålla det i princip helt hemligt. Inte berätta för någon att man försöker eller klarar det. Inte ett knyst.

Vad tror ni? Hur gör ni? Berättar ni? Är ni hemlighetsfulla? Varför / varför inte? Ger det något att berätta?

Publicerat av Ola

WordPress, UX och e-handels frilans. Driver varumärket Sten. Jobbar som lärare inom webb, media och IT på NTI Gymnasiet.

2 svar på ”Basonerar ni ut era projekt?”

  1. Jag och en kompis gick förbi dig och du sa att om du inte var kvar när vi kom tillbaka hade den gått ner. Ett par timmar senare, efter skymning var du inte där så jag blev mäkta imponerad! Synd att jag såg detta hehe..

    Jag har aldrig ens tänkt tanken att inte basunera ut mina projekt. Dom dyker ofta upp i tanken och därifrån är det inte långt till käften! Personligen gillar jag att få passion ventilerad på mig, det smittar av sig.

    Dessutom har det hänt att klättrare med liknande projekt blir sugna på att haka på och all hjälp behövs med inspiration, beta och säkringar för mina ganska högt ställda mål!

  2. Så himla kul att höra ifrån dig M och tack för fint pepp! Hoppas ni hade en fin klätterkväll också.

    Jag ger mig på den imorgon igen 🙂

Kommentarer är stängda.